Vrei sa ai un an de succes ?! Un singur lucru ai de facut

OM, oameni, s. m. 1. Ființă superioară, socială, care se caracterizează prin gândire, inteligență și limbaj articulat iar din punct de vedere morfologic prin poziția verticală a corpului și structura piciorului adaptată la aceasta, mâinile libere și apte de a efectua mișcări fine și creierul deosebit de dezvoltat. (DEX)

giphy (2)

Pare ca suntem minunati in mod natural, nu?! Si asa si este, doar ca uneori suntem pusi la incercare chiar de noi insine sau de ceva din exterior. Desi tindem spre natural, superoamenii par a fi viitorul – iti urmezi pasiunile, nivelul de trai este unul ridicat, autocontrolul devine o rutina, la fel ca si succesul. Cerem tot mai mult de la noi si uitam ca fericirea sta de fapt in lucruri marunte.

giphy (1)

Am gasit intr-o carte un citat in care mi-ar placea sa creada tot mai multi – “Nu pot sa dau sfaturi nimanui pentru ca stiu cat de greu e sa fii o fiinta umana” (Patti Smith).

Asa ca pentru 2016 si pentru viata in general ca sa cunosti fericirea si succesul un singur lucru am sa-ti spun :

practica empatia

Suntem atat de frumos construiti ca oameni, doar ca uneori ne pierdem focusul sau, dimpotriva, ni-l axam pe ce nu ne e benefic. Mai multa umanitate, acceptare, intelegere si dragoste cred ca ne-ar prinde bine oricand. Mai putin din ura, egoism, trufie, obsesia de a fi cei mai buni, de a masura totul prin bani si succes, de a ne compara in mod constant cu altii.

Iti doresc ca-n anii ce vin sa practici fericirea mai ceva ca o religie. Sa fii sanatoasa, rationala, dar sa nu te iei prea tare in serios, sa fii ghidusa, sa-ti antrenezi zambetul zilnic, sa oferi fara sa tii cont cat primesti, sa fii rabdatoare cu tine si cu destinul tau….si nu uita de machiaj. E ca un exercitiu de relaxare, pictandu-ti fata te poti descoperi in tine noi si noi fete. 🙂

giphy (3)

Cea mai frumoasa lectie pe care ne-o da viata e ca avem nevoie unii de altii si ca tot in noi sta si fericirea noastra. Iti las si o tema pentru 2016, si and crezi tu de cuviinta poti viziona Tekkonkinkreet, o animatie dupa benzile desenate manga ale lui Taiyō Matsumoto. Este povestea a doi frati Black & White despre lupta lor cu raul intr-un oras aproape dezumanizat, Treasure Town.

“I’m missing some screws for my heart even Black is missing some screws for his heart
God made White broken and Black as well.
But its okay I’ve got all the screws that Black needs.
I’ve got every one.”

.

Sa te astepte un an senin si ne revedem in 2016! 🙂

tumblr_ntt08tjaSH1u8z49yo1_250

Pentru a fi la curent cu fiecare articol nou de pe site, ma poti urmari pe oricare dintre aplicatiile de socializare  Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

Leave a Reply