Studio Foto

“Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa.”  (Andreea Trifu)

Viata este plina de evenimente frumoase, iar atunci cand acestea nu se ivesc ni le putem crea chiar noi. Fotografia este mijlocul perfect de a suprinde esenta si emotia acestor clipe fie ca este vorba de  momentul unic al casatoriei, logodna, botez sau de clipele petrecute cu familia, prieteni, cu jumatatea ta.

Iulian Sima, fotograf profesionist, este cel care iti poate fi alaturi pentru imortalizarea in imagini a acestor evenimente speciale.

Iulian are mai bine de 20 de ani de experienta in domeniul fotografiei. Totul este din pasiune, si spun asta pentru ca inca de la inceput a fost autodidact, explorand si acumuland experiente in diverse nise, de la fotojurnalism la fotografia de nunta si pana la fotografia de produs.

Sedinte foto

Pe langa echipamentul foto, Iulian dispune si de un studio foto mobil ( sistem de lumini si fundal), astfel ca exista posibilitatea de a organiza o sedinta foto oriunde ai nevoie.  Mai jos ai ilustrate ofertele actuale pentru sedinte de studio.

Curs practic de fotografie

Pentru cei dornici sa faca primii pasi in fotografie, Iulian organizeaza periodic workshopuri pe diverse teme fotografice. Exista si posibilitatea organizarii de cursuri intensive, iar pentru oferta curenta de cursuri si workshopuri te invita pe pagina lui de Facebook.

Contact:

Iulian Sima

0737. 045.480

Facebook: aici si aici

Website: www.fotoiuliansima.ro

Oferta_studio_sedinta foto_Iulian Sima fotograf

 

oferta_studio_cuplu_iulian sima fotograf sedinta foto

Oferta_studio_sedinta foto copii iulian sima fotograf

oferta_studio_grup iulian sima fotograf sedinta foto

curs de fotografie iulian sima

Leave a Reply