Revistele lunii martie 2015: Marie Claire

Inca o revista mi-a ajuns pe mana, Marie Claire, numarul de Martie. Nu e o revista din raza mea de interes, dar cu insertul din aceasta luna a reusit sa ma faca destul de curioasa. 🙂

marie-claire-martie-2015
 

Numarul de Martie al revistei Marie Claire vine insotit de un demachiant “Apa demachianta tonifianta”, Gerovital H3 Evolution. Este un produs full-size, 100 ml, pe care deja am inceput sa il folosesc. Imi place mult recipientul – e pe baza de vacuum deci nu faci risipa de produs, iar aplicarea e tip spray ceea ce ajuta fiind un produs complet lichid. Nu are miros, un alt plus din partea mea, si demachiaza bine (nu insa la fel de usor si rimelul waterproof).

img_5813

Impreuna cu demachiantul de la Gerovital, revista costa 14.99 Ron – un pret bun avand in vedere ca doar demanchiantul costa 25-30 Ron. Pe langa acesta, mai include si 3 mostre de crema Nivea, una de fond de ten Vichy si un catalog Douglas cu oferta de Valentine’s Day.

Revista-marie-claire-cadou-apa-micelara-gerovital-martie-2015 (1) Revista-marie-claire-cadou-apa-micelara-gerovital-martie-2015 (2) Revista-marie-claire-cadou-apa-micelara-gerovital-martie-2015 (3) Revista-marie-claire-cadou-apa-micelara-gerovital-martie-2015 (4)

Cadoul oferit de Marie Claire in luna martie, te-a convins sa cumperi revista?

Pentru a fi la curent cu fiecare articol nou de pe site, ma poti urmari pe oricare dintre aplicatiile de socializare : Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

Leave a Reply