Revistele lunii iunie 2015: Unica

Nu stiu unde au zburat zilele, ca deja este  sfarsit de mai si revistele lunii iunie au aparut buluc. Vara, revistele glossy devin mai darnice si mai creative la capitolul insert-uri, asa ca eu cred ca ne asteapta niste editii faine.  🙂

unica-promo-produs-cosmetic-soare-iunie-2015

Revista Unica este cam prima pe care pun mana in fiecare luna. Alina Puscas este pe coperta revistei de aceasta data, iar cadoul pe care il primesti este un produs cosmetic de la Sun Renaissance.

Sun-Renaissance

La chioscurile de presa am vazut ca revista vine impreuna cu o lotiune cu FPS 40 (100 ml). Cu abonament la revista insa vei primi un exfoliant Sun Renaissance, tot varianta full size (50 ml). Oferta este mai mult decat avantajoasa deoarece pretul revistei impreuna cu produsul Sun Renaissance este 10,90 ron, iar produsele individual costa 25 respectiv 18 ron.

Cat despre articolele din acest numar – sunt toate dedicate tranzitiei catre vara, de la oje, farduri si creme cu FPS si pana la vestimentatie, evenimente si destinatii de relaxare.

Au mai aparut la chioscurile de presa revista Femeia (cadou o masca faciala, 7,99 ron) si revista Glamour (cadou un rimel, 9,90 ron) care de luna aceasta creste numarul de pagini si ajunge de seama suratei mai mari din SUA. (sursa lirc.ro)

Tu ce reviste glossy vei citi luna aceasta si cum ti se par insert-urile oferite?

 Pentru a fi la curent cu fiecare articol nou de pe site, ma poti urmari pe oricare dintre aplicatiile de socializare : Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

Leave a Reply