Revista Make-up Magazine #2/ 2014 (editia 8)

Desi a aparut deja editia a 9-a a revistei Make-up Magazine, as vrea sa iti prezint inainte de aceasta ultima editie pentru anul 2014.  Revista o are pe coperta pe Lora, machiata de catre make-up artistul Denis Kartashev. 

revista-makeup-magazine-romania-2014-ianuarie-2015-cadou-oana-stan (1)
Make-up Magazine #2/ 2014 (editia 8)

Revista Make-up Magazine este prima revista din Romania dedicata exclusiv segmentului de machiaj (daca gresesc va rog sa ma corectati). Are 2 ani de cand a aparut in Romania si apare in cate 4 editii pe an. Prima editie pe 2015 deja a aparut si de abia astept sa o rasfoiesc si o prezint si pe site. Pana atunci insa, sa ne uitam la ultima editie din 2014.

revista-makeup-magazine-romania-2014-ianuarie-2015-cadou-oana-stan (8)

iti recomand articolul despre Elsa Schiaparelli – rivala lui Coco Chanel
revista-makeup-magazine-romania-2014-ianuarie-2015-cadou-oana-stan (2) Iuliana Sandu ne vorbeste despre machiajul de mireasa si secretele sale
revista-makeup-magazine-romania-2014-ianuarie-2015-cadou-oana-stan (7)
MUA: Diana Ionescu | FOTO: Petru Sosa

Make-up Magazine este o revista de make-up reusita, dupa gusturile mele. Imi place mult atentia pe care au dat-o esteticului – formatul mare, hartia de calitate, printul bun, culorile clare si reale.  

Revista contine destul de multe reclame, dar nimic deranjant pentru ca sunt informatii legate de cosmetica si make-up, chiar utile pentru cineva care lucreaza in acest domeniu. Articolele sunt scrise de make-up artisti cunoscuti la noi, intr-o maniera proprie lor, ceea ce e un lucru bun pentru ca nu da un aer rigid si prea comercial revistei.

revista-makeup-magazine-romania-2014-ianuarie-2015-cadou-oana-stan (6)

MUA: Bagosi Daniela | FOTO: Dodi Markus
revista-makeup-magazine-romania-2014-ianuarie-2015-cadou-oana-stan (5)
MUA: Marian Tanase | FOTO: Dragos Cojocaru

Revista costa 23 Ron/ editie, insa pe pagina oficiala Make-up Magazine sunt mereu oferte de abonament atat pentru editii anterioare cat si pentru cele curente, asa ca iti recomand sa verifici acolo.  De asemenea, de-a lungul anului, fii atenta la targurile de machiaj care au loc – de obicei sunt prezenti si ofertele lor sunt de neratat. La Make-up Fest 2014 pretul a fost de 10 Ron/ editie. 

revista-makeup-magazine-romania-2014-ianuarie-2015-cadou-oana-stan (4)

MUA: Andreea Anton | FOTO: Dragos Cojocaru

Ce mi-ar placea sa vad pe viitor in Make-up Magazine? Mult mai multe exemple de machiaje, mai multe editii pe an, concursuri pentru make-up artisti cu potential  si o viziune mai unitara a continutului (este axat mai mult pe zona de vest a tarii unde, de altfel, revista este si produsa).  Per total insa, echipa Make-up Magazine din Romania face o treaba buna cu aceasta revista. Le doresc mult succes si le ofer sprijinul meu cumparand fiecare numar aparut. 🙂

Tu ce parere ai despre revista Make-up Magazine?

One thought on “Revista Make-up Magazine #2/ 2014 (editia 8)

Leave a Reply