Review: Pudra bronzanta Sephora “Sol de Rio”

Evrika! Am gasit-o! 🙂 Nuanta perfecta de pudra bronzanta pentru un ten deschis.

Majoritatea pudrelor bronzante sunt destul de intense si in nuante prea caramizii sau prea maronii, astfel ca efectul pe care il dau poate sa fie unul destul de ne-natural mai ales pe un ten deschis la culoare.  Nu este o greseala daca folosim nici aceste pudre bronzante, doar ca aplicarea trebuie sa fie una foarte usoara si controlata (asadar e nevoie de ceva rabdare si pricepere).  Cautand exemple de asa nu, am dat peste Lindsay Lohan care se pare ca are destul de des probleme cu aplicarea pudrei bronzante (aici).

Sephora bronzing powder_RIO_Oana Stan_Iulian sima (1)

Pudra aceasta am gasit-o la Sephora si face parte din colectia Sol de Rio pe care au lansat-o pentru vara 2014. Vine intr-o singura nuanta, cantitatea de produs este una f generoasa (egala cu discurile normale de pudra bronzanta Sephora), iar pretul a fost unul mai mult decat convenabil (75 ron, dar in luna august au redus-o la 39,50 ron).

Pudra Sephora sol de rio

DSC_75951

Culoarea este ideala – nici prea cenusie, nici prea roscata, nici prea bruna si, foarte important, este mata. Cand o aplici pe fata zici ca soarele ti-a pupat obrajorii. 🙂 Din cat am testat-o intr-o luna de cand o am, cea mai buna aplicare o obtii cu o pensula plata (pentru buffing) si cu o pensula mare pentru pudra curata cu care doar sa o omogenizezi. Efectul obtinut e unul foarte natural, dar poate fi accentuat prin mai multe aplicari.

Sephora bronzing powder_RIO_Oana Stan_Iulian sima (3)

Sephora bronzing powder_RIO_Oana Stan_Iulian sima (2)

Concluzii:

PRO:

  • culoarea perfecta pentru tenurile deschise
  • pentru un ten mai inchis poate fi folosita ca iluminator
  • este mata
  • usor de omogenizat
  • foarte fina
  • pretul f bun (la reducere)
  • ambalaj frumos, oglinda mare

CONTRA:

  • nu prea am, deocamdata  🙂

Daca ai o pudra bronzanta preferata, nu tine doar pentru tine – scrie-ne in comentarii 🙂

Pe curand!

Leave a Reply