Oscars 2016 | 5 machiaje lejere purtate de Brie Larson, nominalizata “best actress”

Cea de-a 88-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc la 28 februarie 2016 la Dolby Theatre din Hollywood, California. Printre nominalizati sunt atat nume consacrate, cat si actori cu ceva mai putina experienta, ceea ce face competitia si mai interesanta. Lista completa o poti vedea aici. De asemenea, in 2015 parca filmele au avut in ele ceva din atmosfera unei piese de teatru – mai multa drama, mai multe emotii, decoruri bine studiate, subiecte inspirate din realitate. 

Pentru “Cea mai buna actrita intr-un rol principal”, preferata se zvoneste a fi Brie Larson pentru rolul din filmul Room. Recunosc, ca nu auzisem nici de film si nici de ea, asa ca am studit-o putin si m-am gandit sa impartasesc cu tine cateva dintre machiajele sale.

Brie am observat ca merge pe un stil minimalist de machiaj – ten impecabil, nebronzat, contouring si highlighting foarte discret.

Brie are linia genelor superioare conturata pentru a da un efect de gene mai dese, si chiar si cand poarta gene false, acestea sunt foarte discrete. Culori intense pe toata pleoapa nu poarta, iar pentru un look mai intens prefera o linie mai groasa de eyeliner/fard/dermatograf doar pe pleoapa superioara. Nuantele preferate sunt negru, maro, albastru si mov. Sprancenele sunt aproape nepensate, colorate modest cu fard/creion si periate cu un gel de fixare.

Cred ca pentru trasaturile lui Brie, mai ales forma patrata a fetei sale, fardul de obraz si iluminatorul fac diferenta. Desi nu poarta machiaje foarte puternice si elaborate, Brie jongleaza cu culorile si texturile, reusind chiar si cu machiaje discrete sa aiba un look versatil.

brie-larson-explains-why-jacob-tremblay-is-her-role-model-09

brie-larson-explains-why-jacob-tremblay-is-her-role-model-01

brie-larson-bel-powley-jane-froggatt-bafta-tea-10

brie-larson-bel-powley-jane-froggatt-bafta-tea-08

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 11:  Brie Larson attends a screening of "Room" during the BFI London Film Festival at Vue Leicester Square on October 11, 2015 in London, England.  (Photo by John Phillips/Getty Images for BFI)

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 11:  Brie Larson attends a screening of "Room" during the BFI London Film Festival at Vue Leicester Square on October 11, 2015 in London, England.  (Photo by John Phillips/Getty Images for BFI)

brie-larson-thanks-boyfriend-at-golden-globes-2016-07

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10:  Actress Brie Larson attends the 73rd Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

 

brie-larson-palm=springs-film-fest-11

brie-larson-palm=springs-film-fest-06

sursa | Just Jared

.

Brie Larson concureaza cu Jennifer Lawrence, Charlotte Rampling, Saoirse Ronan si Cate Blanchett pentru Oscar-ul 2016 pentru Cea mai buna actrita intr-un rol principal.

Cine crezi ca va castiga?

Pentru a fi la curent cu fiecare articol nou de pe site, ma poti urmari pe oricare dintre aplicatiile de socializare  Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

Leave a Reply