Nou: Fondul de ten Lancome Miracle Cushion

Imi plac in general inovatiile, iar cand vine vorba de cele aduse produselor de machiaj atunci sunt si mai incantata. Desi nu duce lipsa mai de nimic, industria cosmeticelor si a produselor de machiaj inca mai are loc de produse noi, iar daca li se aduce si un element inovativ atunci sigur compania respectiva va da de formula succesului.

LANCOME-MIRACLE-CUSHION-oana-stan (11)

Pentru tendintele de primavara 2015 in materie de machiaj, Lancome vine cu o propunere pe care in aceasta luna deja a lansat-o sub forma unui produs – fondul de ten Lancome Miracle Cushion. La prima vedere arata ca o pudriera (o pudra compacta), insa este de fapt un fond de ten lichid inteligent capsulat. Ambalajul delicat si feminin include un burete suprasaturat cu fond de ten lichid si un aplicator din poliuretan. Este conceput astfel incat pentru aplicarea fondului de ten, produsul in sine sa-ti fie suficient.

Lancome-miracle-cushion-01

Citind descrierea produsului, am aflat ca pe langa faptul ca este ambalat foarte practic acest fond de ten are si alte avantaje date de formula sa:

  • are putere de acoperire medie spre ridicata
  • are un finish satinat
  • SPF 23 / PA ++ (protejeaza impotriva razelor UVB si UVA)
  • hidrateaza pielea (incluzand si beneficiile unui BB Cream)

LANCOME-MIRACLE-CUSHION-oana-stan (13)

Inspiratia pentru Lancome Miracle Cushion vine din Coreea, iar asta pentru ca, de la momentul BB Cream, produsele de machiaj coreene au devenit foarte populare si trendurile de la ei au fost preluate si adaptate si europenilor. Femeile coreene apreciaza pielea cat mai alba, tenul proaspat, hidratat si luminos, neincarcat de pudra, machiajul ochilor fara culori stridente, lipsa contouring-ului si a pudrei bronzante, blush-urile cat mai natural si subtil aplicate si acorda mai mare atentie ingrijirii tenului decat machiajului.  Asadar, in Coreea formula frumusetii este feminitatea data de un machiaj minimal si de un ten cat mai luminos si hidratat.

Korean-Makeup-4

De la acelasi trend coreean porneste si ideea Lancome de a lansa Miracle Cushion pe piata europeana de cosmetice, la un pret potrivit puterii brandului – 45 Euro. Fondul de ten lichid si buretelul in care este imbibat se afla intr-o capsula care poate fi schimbata cu alta odata ce s-a terminat sau poti sa jonglezi intre mai multe nuante pe care sa le schimbi in functie de anotimp, de exemplu. O rezerva costa mai putin decat intreg produsul, doar 35 Euro.

LANCOME-MIRACLE-CUSHION-oana-stan (1)
Etude, Amore Pacific, Iope sunt cateva dintre cele mai populare fonduri de ten lichide compacte din Coreea

LANCOME-MIRACLE-CUSHION-oana-stan (6)

Produsul contine 14 g de fond de ten, ceea ce ar insemna cam jumatate din cantitatea obisnuita dintr-un tub de fond de ten si ca platim cam 4 Euro pe gram (in Romania, poate chiar putin mai mult). Din cate am inteles, Lancome Miracle Cushion este deja disponibil si la noi, dar nu stiu daca si pentru a fi cumparat. Pe pagina lor de Facebook spuneau ca poate fi deja testat in magazinele care comercializeaza brandul Lancome, deci Douglas, Kendra, Sephora etc.

LANCOME-MIRACLE-CUSHION-oana-stan (8)

Fata de coreence care prefera tenul alb si in general nu au decat 2-3 nuante pentru fondul de ten (si acelea toate deschise), Lancome a adaptat paleta de culori si a lansat 6 nuante : 01 – Pure Porcelain, 02 – Pink Beige, 03 – Beige Fishing, 04 – Honey Beige, 05 – Amber Beige si 06 – Mocha Beige.

Lancome-Miracle-Cushion-foundation-review-22_thumb_695x447 pentru fotografii mai detaliate ale produsul click aici 

 Ce ne rezerva viitorul? In materie de fond de ten, continuand pe acelasi trend, e posibil ca Lancome sa lanseze o varianta a acestui model de fond de ten incapsulat – conceptul “metal cushion” la care fondul de ten, tot lichid, este eliberat prin fantele unui disc dupa cum poti vedea in poza de mai jos.

LANCOME-MIRACLE-CUSHION-oana-stan (15)

Eu una sunt destul de curioasa sa incerc acest fond de ten. Daca intr-adevar hidrateaza, protejeaza si ofera si acoperire asa cum declara, atunci ar fi unul dintre cele mai practice si complete fonduri de ten.  Tie cum se pare? 

2 thoughts on “Nou: Fondul de ten Lancome Miracle Cushion

  1. Tot din categoria produselor coreene, eu folosesc COSRX, se gasesc si Romania, sunt produse extraordinare si au un profil de siguranta ridicat, din ce am citit nu prea sunt persoane care sa fi avut reactii adverse, iar formulele sunt potrivite pentru orice tip de piele. Se gasesc pe http://www.bilenegre.ro/cosrx , au si masti de la TONYMOLY.

Leave a Reply