Make-up Fest 2015 | impresii si cumparaturi

A mai trecut un an, a mai trecut un targ de make-up. Si anul acesta Make-up Fest s-a desfasurat in Bucuresti si a reunit nume mari din industria romaneasca de make-up si firme importante de cosmetice. 

Duminica, pe 1 noiembrie si luni, pe 2 noiembrie Make-up Fest 2015 a gazduit zeci de firme de make-up care au venit cu cele mai noi aparitii de produse de machiaj. Printre acestea:  Melkior, Douglas, Bioderma, Parisax, Andra Cosmetics, Adhara, Make-up Magazine, Mink Lashes, Mallu Wilz, Cupio etc.

Demonstratii si ateliere de make-up au avut loc in ambele zile, Alexandru Abagiu, Dana Argesan si Alex Radulescu numarandu-se printre cei care au performat.

makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (5) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (4) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (3) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (2) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (1)

alexandru-abafiu-makeup-fest

a

Impresii de la Make-up Fest

Probabil ca au fost motive intemeiate pentru care targul de machiaj s-a desfasurat intr-o zi de weekend si una lucratoare, deoarece lucrul asta a redus din impactul evenimentului. Eu am profitat de ziua mea libera si am mers luni, pe 2 noiembrie, dar nici standurile si nici vizitatorii nu erau in numar prea mare.  Nu zic lucrul asta cu vreo satisfactie; Make-up Fest este la a patra editie si, din pacate, pare ca an de an devine tot mai retrans. Mi-ar placea sa se pastreze traditia, sa creasca interesul firmelor si a al vizitatorilor pentru acesta, sa fie un loc de intalnire al specialistilor si pasionatilor de machiaj.

Au lipsit firme importante anul acesta, Inglot, Make-up Shop, Sephora, Top Line, iar ofertele nu au fost la rang de targ de machiaj. Parisax, de exemplu, mi se pare ca a venit cu o oferta mai modesta decat cea din alti ani. M-am bucurat in schimb de standul Mink Lashes (20% reducere), Melkior (10% reducere) si Bioderma (o lotiune micelara mini sau un accesoriu Bioderma la achizitionarea de produse).

Motivatia principala de a merge la Make-up Shop a fost pentru mine workshopul de trenduri toamna-iarna 2015-2016 cu specialistii in machiaj, par si unghii de la Beauty District. L-am ascultat pe Alexandru Abagiu prezentandu-ne influentele si tredurile in machiaj pentru sezonul rece, impresii pe care le voi impartasi si pe blog intr-o postare separata. La final am avut parte si de o demonstratie live a trendurilor prin 3 lookuri complete realizate de specialisti. Este fascinant sa il vezi pe Alex in actiune, sa observi usurinta, precizia si siguranta cu care machiaza.

makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (15) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (14) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (13) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (12) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (11) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (9) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (7) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (6) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (17) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (18) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (19) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (20) makeup-fest-2015-melkior-alexandru-abagiu-oana-stan (21)

Fotografii: Iulian Sima

a

Ce mi-am cumparat de la Make-up Fest

Nu am putut veni cu mana goala de la Make-up Fest. Am trecut pe la standul Make-up Magazine si am profitat de oferta lor, 10 lei/ editia si 50 lei/ 7 editii.

Standul Melkior era pur si simplu asaltat. 🙂 Mersesem cu gandul de a-mi lua 12 farduri, dar preferatele mele s-au epuizat destul de repede asa ca m-am multumit doar cu 6 si cu o trusa magnetica pentru ele. Am mai plecat de la Melkior cu un ruj creion-jumbo in nuanta Mystic, un fard sidefat din colectia lor de iarna (nuanta Volcano), noua lor crema pentru maini, o oja rosie si un marker pentru stergerea ojei. Am descoperit la stand si corectoarele lor crema; mi-a placut textura, si acoperirea mi s-a parut buna asa ca mi-am luat nuanta Beige. Toate produsele au beneficiat de 10% reducere.

Am trecut si pe la standul Cupio de unde mi-am luat un burete de machiaj similar cu cel de la Real Techniques (20 lei) si 2 buretei similari cu Micro Beauty Blender (20 lei).

Si…Bioderma, una dintre surprizele de la Make-up Fest. Au avut propriul stand de la care mi-am luat o butelca de 500 ml la 51 lei (cealalta sticla de Bioderma este de la workshopul sustinut de Alexandru Abagiu). 🙂

MAKE-UP-FEST-2015-Melkior-Bioderma

Program Make-up Fest 2015  |  locatie  |  bilet acces

Demonstratii si show-uri sustinute pe scena Make-up Fest:

Duminica, 1 Noiembrie
10.00-13.00 – Concurs + premiere The New Talent – tema The Dark Side
13.00-13.30 – Premiere concurs Cel mai bun stilist de gene din Romania
13.45-14.00 – Avantgarde Bodypainting Show –Antonia Rondelli si Scoala de Machiaj Professional Make-Up
14.20-15.30 – Aerograf versus tehnica clasică – Brânduşa Bordeianu
15.45-16.00 – Avantgarde Bodypainting Show – Antonia Rondelli si Scoala de Machiaj Professional Make-Up

16.10-17.10 Fantasy Make up – Sla Paris
17.30-18.10 – Show tatuaj susţinut de Next Level Tattoo by Costi

Luni, 2 Noiembrie
12.45-13.45 – Make up oriental modern susţinut de  Adriana Cernat, trainer MALU WILZ
14.00 – 15.00 – Make up Industrial Hard – Alex Rădulescu

 

LOCATIE: Crystal Palace Ballrooms, BUCURESTI

Programul de vizitare este 10.00-19.00.

Bilet intrare: 5 lei

 

Iti place sau ai fost Make-up Fest? Ce ti-ar placea sa gasesti la un targ de machiaj? 

Pentru a fi la curent cu fiecare articol nou de pe site, ma poti urmari pe oricare dintre aplicatiile de socializare: Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

2 thoughts on “Make-up Fest 2015 | impresii si cumparaturi

  1. Eu am fost duminica si pot sa spun ca la standul Melkior a fost bataie. Cred ca la coada am stat cel putin 20 de minute sa pot plati ce am cumparat…un bronzer 🙁 Nu aveai loc efectiv sa te uiti la produse.
    Si eu am fost tare dezamagita ca nu au venit Makeup Shop, Inglot, Sephora…
    In schimb m-am bucurat de oferta la Bioderma. Pana a 2-a zi cand am fost la Farmacia Tei si am vazut oferta de 2×500 ml cu 66 lei…

    1. Raluca, cred ca Bioderma a vrut mai degraba sa fie prezenta ca sa marcheze aniversarea de 20 ani. Intr-adevar, puteai veni cu o oferta mai avantajoasa la stand.
      Cred cu tarie ca targurile de machiaj vor creste standardele si la noi, asa ca spun prezent la orice adunare si-mi ofer feedbackul onest. 🙂

Leave a Reply