Make-up Fest 2013 (Sala Dalles)

Duminica am mers intr-un suflet la Sala Dalles la targul de machiaj Make-up Fest 2013. Pe scurt va voi impartasi impresiile mele.

Ma bucura sa vad ca astfel de evenimente se petrec tot mai des, ca scot la iveala oameni de renume din domeniu alaturi de oameni pasionati din blogosfera autohtona si ca aduc laolalta produse cosmetice si servicii de calitate.

Schiopatam insa la doua aspecte, la organizare si la relationarea cu clientii. Am si 2 exemple: 

  • Poate ca duminica deja epuizasera din stocurile pentru targ, dar destul de multe standuri erau complet ravasite. Aici dezamagirea a fost la standul Make-up Atelier care avea doar cateva produse rasfirate pe masa si doua domnite vanzatoare nu prea obisnuite cu refuzul clientilor de a cumpara. Nu aveau trusa pe care o voiam eu, le-am cerut insa sa vad cateva alte truse in ideea ca as ochi altceva, iar la final, neluand nimic, au exclamat “deci nu cumparati nimic?!” 🙂
  • Un alt stand “interesant” al fost standul Mariei Pauna. Daca nu stiam cine este, mi-ar fi fost greu sa imi dau seama ce face acolo pentru ca standul ei era decorat cu mobilier luxuriant, piesa de rezistenta fiind o masa care acoperea mai tot spatiul, iar intr-un colt, abia observabile, se aflau cateva produse cosmetice. Asadar, daca nu o recunosteam, as fi jurat ca a gresit targul si ca de fapt vinde piese de mobilier. 🙂 Nu ma intelegeti gresit, standul arata foarte bine, dar nu pentru spatiul de 1mp si nu pentru atmosfera generala a targului.  

Per total, standurile care mi-au atras atentia au fost: Parisax, Inglot, Gosh, Make-up Shop/ NYX, Mallu Wilz, Jordana/ Millani, Pure Colors, Makeup Atelier, Ardes, Paese, dar au fost prezente si altele pe langa acestea.

De cumparat, mi-am cumparat ceva produse. Le voi detalia intr-un articol separat, iar pana atunci va las cu o poza de grup.

Makeup fest 2013 Oana Stan 22

Pe curand,

01EEBB09ACFB517B4101A1AF0FBC68FC

Leave a Reply