Machiaj fantezie pentru un look boem

Ce faci cand nu stii ce sa faci?! Un machiaj fantezie, in care combini culori, texturi, experimentezi, fortezi limitele sau pur si simplu iti lasi mana libera si mintea deschise ideilor.

Nu este un machiaj prea detaliat si sincer a pornit de la ceva normal si a sfarsit accesorizat cu stelute sclipitoare si acuarele neon. Asadar machiajul e lasat undeva mijloc, nici normal ca un machiaj de seara dar nici f fantezist. Unde l-as vedea purtabil?! La o petrecere cu siguranta… de burlacite, de personaje, la un festival, la o petrecere cu copii mici, la un eveniment mai boem gen Street Delivery unde oamenii nu judeca ci doar admira (zic eu). 🙂

Machiaj fantezie-oana stan-iulian sima (9)

Machiaj fantezie-oana stan-iulian sima (3)

Cred ca machiajul de sine statator, fara briz briz-uri, este un reusit machiaj de seara. Am folosit nuanta de auriu, mov si burgundy, una dintre combinatiile mele preferate care flateaza, in general, cam orice chip. Daca vrei sa vezi cum se realizeaza combinatia de pe pleoape, urmareste tutorialul de mai jos si inlocuieste nuantele de gri metalic cu combinatia descrisa mai sus.

PicMonkey Collagedsfrrgtrrt

Cam atat as avea de detaliat despre acest machiaj. Daca ai avut si tu incercari de machiaje fantezie sau daca ai propuneri pe care ai vrea sa le incerc, imparte cu noi si scrie-ne in comentarii. 🙂  Orice contributie e binevenita, iar creativitatea e incurajata.

Machiaj fantezie-oana stan-iulian sima (7)

Machiaj fantezie-oana stan-iulian sima (5)

Machiaj fantezie-oana stan-iulian sima (8)

Machiaj fantezie-oana stan-iulian sima (10)

Multumesc lui Iulian Sima pentru fotografiile realizate.

Pe curand!

Leave a Reply