Machiaj anii ’80 (inspirat de Beyonce | videoclipul Blow)

Ca de obicei, Beyonce se bucura de un succes mondial cu noul sau album. La ce creiere si-au adus contributia la acest album, mi se pare si normal sa nu treaca neobservat. Blow este una dintre putinele melodii dansante de pe album, in care Beyonce purtand un machiaj anii ’70 ne canta despre cat de activi intim sunt ea si Jay-z. 🙂

beyonce Blow singersroom dot com
 
giphy (1)
 

Machiajul este foarte simplu, bazat pe o combinatie de culori reprezentativa pentru anii ’80, inspiratia acestui videoclip.  Ochii sunt evidentiati cu nuante de albastru, gene false si dermatograf negru, aplicat foarte aproape de linia genelor. Buzele sunt foarte senzuale, colorate cu ruj rosu oranj si gloss din belsug.

Machiajul poate fi reinterpretat dupa trasaturile si nevoile fiecareia. De exemplu, pentru mine este genul de machiaj cu care m-as simti confortabil doar la o petrecere mai funky, iar asta cu cateva modificari – fata ceva mai conturata, iar ochii cu pleoapa superioara mai conturata.

Va las acum cu varianta mea la acest machiaj. 🙂

Machiaj Beyonce_Blow_Oana Stan_Iulian Sima_01 (2)

Machiaj Beyonce_Blow_Oana Stan_Iulian Sima_03 (2)

Machiaj Beyonce_Blow_Oana Stan_Iulian Sima_02 (2)

Fotografii realizate de catre Iulian Sima. Despre el si despre ofertele pentru Sedinte foto de Sarbatori, gasiti mai multe detalii in sectiunea Studio Foto sau direct pe Facebook.

Pe curand! 🙂

Leave a Reply