Halloween make-up: Un clovn despre viata (clowning around)

Hei! Pregatiti pentru un nou machiaj de Halloween?! 🙂 Uneori cele mai simple idei sunt si cele mai de efect, asa ca am ales sa ma transform intr-un bufon. E un personaj atat de versatil, care iti da libertatea sa-l interpretezi si sa ti-l imaginezi in atatea feluri, iar interpretarea mea e doar una dintre cele nenumarate.

Am ales negru! mult negru si suficient sclipici cat pentru un clovn destul de glamorous. Am pornit cu ideea de a-l face mult mai colorat, dar mi-a placut foarte mult contrastul pe care il da machiajul negru cu parul meu verde.

Cel mai dificil a fost sa ma asigur ca machiajul este simetric. Ca si truc, mi-am trasat o schema a machiajului cu un creion alb apoi am desenat cu negru peste. Unde marginile nu erau foarte drepte am venit cu fard negru peste si le-am blurat putin.

 

oana-stan-halloween-clown-makeup-1

 

oana-stan-halloween-clown-makeup-6

Principalul produs folosit a fost eyelinerul negru de la Inglot (#77) peste care am aplicat fard negru de la Melkior. Ambele produse foarte opace si rezistente…deloc usor de demachiat. 🙂

Sclipiciurile sunt no-name, le-am luat de la un stand de la targul Cosmetics, Beauty & Hair. Am folosit un sclipici negru cu reflexii argintii-albastre si unul auriu cu reflexii oranj. Genele false sunt de asemenea no-name, din acelea ieftine de pe Ebay. Sunt numai bune pentru un machiaj de Halloween.

Pe pleoape am facut un amestec de pigmenti, auriu si oranj, pe care i-am aplicat mai intai umezi si apoi uscati.

Chocker-ul este “creatie” proprie.

oana-stan-halloween-clown-makeup-7

oana-stan-halloween-clown-makeup-2

clown

 

oana-stan-halloween-clown-makeup-8

credit foto: Foto Iulian Sima

oana-stan-halloween-clown-makeup-9

Ce semnificatie sa dau acestui machiaj, nu m-am lamurit inca, dar va pot spune atat – nu luati viata prea in serios. Radeti,  fiti dubiosi, rupeti randurile, bucurati-va de ceea ce aveti … de obicei avem mult mai mult decat ne imaginam. Fericirea tine in mare masura si de perceptia noastra asupra vietii.

Asadar, cui ii e frica de clovni? 🙂

  Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin 

4 thoughts on “Halloween make-up: Un clovn despre viata (clowning around)

Leave a Reply