Halloween : Coraline, fetita cu ochii nasturi

Curand, foarte curand o sa ne bucuram de Halloween, o sarbatoare pe care nu tin neaparat sa o marchez cu petreceri ci cu machiaje. 🙂 Imi place sa-mi pun imaginatia la proba si sa-mi exersez rabdarea facand aceste machiaje, iar seria de machiaje de Halloween de anul acesta o incep cu Coraline, desenul meu preferat.

Machiaj-halloween-coraline-oana-stan-iulian-sima (1)

Coraline e o fetita nastrusnica si scumpa, protagonista nuvelei grafice semnata de Neil Gaiman si ilustrata in animatia cu acelasi nume pe care daca nu ai vazut-o iti recomand din tot sufletul sa o faci. 🙂

Machiaj-halloween-coraline-oana-stan-iulian-sima (6) - Copy

Machiaj-halloween-coraline-oana-stan-iulian-sima (3)

Daca vrei sa fii Coraline de Halloween, este chiar foarte simplu cu accesoriile potrivite. Ai nevoie de o pelerina galbena de ploaie (sau o jacheta), un tricou albastru marin cu stelute, blugi, cizme galbene si o peruca albastra bob (gasesti aici la 22 Ron).

Machiaj-halloween-coraline-oana-stan-iulian-sima (7)

Pentru fata ai nevoie de pistrui pronuntati si obrajori imbujorati, buze intunecate (pentru un efect mai dramatic iti poti alungi colturile gurii) si desigur nasturi pe care ii poti desena pe pleoape. Pe modelul meu, de dragul fotografiilor, eu am lipit nasturii direct pe pleoape, dar daca ai nevoie sa si vezi pe unde mergi 🙂 ti-i poti desena sau mai simplu sa ii prinzi de haina cu ac si ata.

Machiaj-halloween-coraline-oana-stan-iulian-sima (5)

Fotografii realizate de Iulian Sima si multumiri si modelului 🙂

Daca ai idei de personaje de Halloween, mai ales de inspiratie romaneasca, spune-ne si noua intr-un comentariu. 🙂

Pe curand!

Leave a Reply