Eyebrow razor : solutie de urgenta pentru sprancene perfecte

Imagineaza-ti fata ta fara sprancene – parca nu prea mai are sens ?!  🙂 Oricum le-am avea in mod natural, sprancenele pe langa rolul lor protector pentru ochi, iti definesc chipul si expresivitatea acestuia. 

Forma sprancenelor mele nu este prea pretentioasa si mi-e usor sa le ingrijesc si fara a merge la salon. Nu imi place insa sa ma pensez, dar pentru ca imi plac sprancenele cu o forma ingrijita am gasit o solutie rapida si eficienta – lama pentru sprancene. 🙂

Eyebrow-razor-lama-sprancene-pensat-oana-stan (5)
 

Este un dispozitiv foarte usor de folosit si deloc dureros – definesti forma sprancenelor miscand lama in raspar. Taie firele din prima, nu pisca si sansele de a te taia sunt destul de mici (e nevoie de destul de multa neatentie).

Eyebrow-razor-lama-sprancene-pensat-oana-stan (4)
 

Ajuta daca intinzi bine pielea – eviti sa te ranesti in vreun fel si sa atingi din greseala firele de par ale genelor pe care nu ne dorim sa le scurtam. 🙂 Iti recomand sa iti tai doar firele din exteriorul formei si sa eviti sa o folosesti direct pe spranceana ca sa nu faci ceva ce ai putea regreta. Daca esti insa foarte sigura pe tine, atunci o poti folosi si asa – perii firele de par cu un spoolie si ajustezi lungimea lor cu lama.

Eyebrow-razor-lama-sprancene-pensat-oana-stan (2)
Poti sa tai firele direct pe pielea uscata sau iti poti aplica un ulei sau o crema de galbenele (ceva cat mai natural ca sa nu irite pielea) pentru ca lama sa alunece cat mai usor.
Eyebrow-razor-lama-sprancene-pensat-oana-stan (1)
 

De ce mi se pare absolut grozav acest dispozitiv:

  • economisesti timp – iti ia doar 2 minute sa iti aranjezi sprancenele
  • fara durere (spre deosebire de pensat)
  • il poti folosi si pe alte zone ale fetei (mustata, zona perciunilor)
  • prin pensat repetat unele fire de par nu mai cresc, ceea ce nu e bine mai ales daca ai o forma nepotrivita; cu lama pentru sprancene eviti asa ceva
Eyebrow-razor-lama-sprancene-pensat-oana-stan (6)
 

Un singur dezavantaj vad la lama pentru sprancene – trebuie sa aranjezi sprancenele cel putin o data pe saptamana pentru ca parul creste mai repede decat daca le-ai pensa.

Eyebrow-razor-lama-sprancene-pensat-oana-stan (3)
 

 Unde gasesti lama de ras pentru sprancene? La metrou, desigur :), dar si pe site-uri cu produse pentru gene si sprancene. Este din plastic, iar lama are cam 3 cm lungime si este imbracata astfel incat sa nu existe riscul sa te ranesti. Pretul este situat undeva intre 5 si 10 lei si o poti folosi destul de mult pana cand lama se toceste.

 Cum ti se pare aceasta metoda de aranjare a sprancenelor? Ai folosi-o mereu sau doar in situatii de urgenta?

Pentru a fi la curent cu fiecare articol nou de pe site, ma poti urmari pe oricare dintre aplicatiile de socializare : Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

 

6 thoughts on “Eyebrow razor : solutie de urgenta pentru sprancene perfecte

    1. Elena, daca esti din Bucuresti le gasesti la metrou, iar in provincie pe la magazinele cu cosmetice diverse. In articol ai si cateva sugestii de site-uri de unde le poti cumpara online. 🙂

Leave a Reply