Eveniment lansare colectie de pensule profesionale de machiaj Anca Radulescu

Cu bucurie te anunt ca joi, 11 decembrie, un make-up artist roman si-a lasat prima colectie proprie de pensule de machiaj.  Este vorba despre Anca Radulescu, make up artist profesionist care s-a ocupat de-a lungul timpului de imaginea a zeci de vedete din show-biz-ul autohton si nu numai.

Pensule-profesionale-anca-radulescu-mihaela-radulescu-oana-stan-iulian-sima (3)

Despre eveniment pot spune ca a fost unul lejer, fara pretentii, cu putine vedete, ceva bloggerite si multi oameni apropiati Ancai. Surpriza serii a fost Mihaela Radulescu care a spart gheata pentru Anca si care in cuvinte foarte frumoase ne-a prezentat-o noua, publicului. Ambele au fost f deschise si au interactionat placut cu publicul, atmosfera per total fiind una familiala. 🙂

wmk-Pensule-profesionale-anca-radulescu-mihaela-radulescu-oana-stan-iulian-sima (2) Pensule-profesionale-anca-radulescu-mihaela-radulescu-oana-stan-iulian-sima (9)

Cateva lucruri despre colectia de pensula lansata de Anca Radulescu:

  • contine pensule din par sintetic, dar si din par natural (parul este doar tuns de pe animalute, deci nu le pune viata in pericol)
  • contine atat pensule de fata cat si pensule pentru machiajul ochilor
  • au manerul de 18 cm (cu 4 cm mai lung decat majoritatea pensulelor)
  • ferulul este din aliaj de cupru (proprietatea sa fiind de a nu retine bacteriile)
  • preturile variaza in intervalul 35-150 lei
  • sunt produse in Franta

Pensule-profesionale-anca-radulescu-mihaela-radulescu-oana-stan-iulian-sima (1)

Pensulele le-am vazut si atins – sunt foarte fine; nu am avut insa ocazia sa le si testez intr-un machiaj, dar pe masura ce apar voi updata acest articol cu articole ale bloggeritelor care le-au si folosit.

Pensule-profesionale-anca-radulescu-mihaela-radulescu-oana-stan-iulian-sima (8)

Pensule-profesionale-anca-radulescu-mihaela-radulescu-oana-stan-iulian-sima (7)

Pensule-profesionale-anca-radulescu-mihaela-radulescu-oana-stan-iulian-sima (6)

De scoala de machiaj a Ancai Radulescu cred ca toate stim, insa cred ca nu si de faptul ca una dintre pasiunile sale este pictura. Anca si Mihaela au dorit sa profite de acest eveniment pentru a deschide inimile oamenilor si a ii invita sa doneze chiar si un leu pentru Asociatia Ioana si copiii ingeri. Cateva tablouri pictate de insasi Anca erau expuse in centrul salii; tablourile erau nepretuite, la propiu, asta doarece cumparatorul putea sa ofere oricat, banii fiind donati catre asociatia pentru copii.

Pensule-profesionale-anca-radulescu-mihaela-radulescu-oana-stan-iulian-sima (4)

Per total, un eveniment placut. O felicit din  nou pe Anca pentru cei 21 de “bebelusi” ai sai care foarmeaza prima colectie de pensule profesionale a unui make-up artist roman, dar si pe Carmen Voinea, pentru eleganta si profesionalismul cu care a organizat evenimentul.

Fotografiile au fost realizate de Iulian Sima. Poate ca sunt subiectiva cand spunca fotografiile sale sunt minunate, asa ca mai bine iti arunci si tu un ochi peste portofoliul sau aici. 🙂

2 thoughts on “Eveniment lansare colectie de pensule profesionale de machiaj Anca Radulescu

Leave a Reply