Dispozitivul perfect pentru un selfie desavarsit

Ca ne place sau nu, selfie-urile sunt un adevar al zilelor noastre. Si daca tot sunt in voga, sa lasam in urma selfie-urile aglomerate, stramb incadrate, tremurate, nefocusate etc si sa trecem la un alt nivel cu ajutorul unui gadget distractiv. 
 
S-a lansat pe piata un nou tip de monopied J STAR Z07-5 pentru amatorii de selfie sau chiar pentru cei care vor sa filmeze cu camere de actiune. Acest monopied se remarca nu numai prin utilitate, ci si prin constructia solida imbinata cu grija pentru telefonul tau.
 
In spatiul destinat montarii telefonului se gaseste un burete de densitate mare, foarte moale care protejeaza telefonul de zgarieturi. In partea de sus a suportului gasim un mic manson din silicon care de asemenea protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor si impiedica si alunecarea acestuia.
Partea frumoasa de abia acum incepe. Monopiedul este echipat cu un sistem de declansare a telefonului prin bluetooth. Nu necesita instalare, ci doar pornesti monopiedul din butonul ON-OFF existent la capatul manerului, activezi si functia de bluetooth a telefonului, iar in mai putin de o secunda este gata de utilizare.
Monopiedul este construit din otel in 7 segmente (inclusiv manerul), cu o lungime totala de 1005 mm extins si 235 mm strans. Usor si compact, il poti lua cu tine oriunde. Capul monopiedului se poate roti la 180 grade si il puteti bloca acolo unde doriti.
Manerul cauciucat si butonul de declansare usor de apasat ofera un plus de stabilitate, lucru foarte important atunci cand monopiedul este intins la maxim. Segmentele construite solid nu aluneca lejer si nu se invart, datorita unei fante existente in constructia segmentelor. Incarcarea monopiedului se face foarte simplu, prin cablul USB existent in pachet.
Din testele efectuate am constatat ca monopiedul poate avea utilitate in multe cazuri si ca poate fi chiar distractiv. Atunci cand aveti la indemana un mic trepied, suportul de prindere al telefonului il puteti monta pe minitrepied, iar monopiedul sa il folositi doar ca telecomanda. O problema rezolvata atunci cand nu are cine sa va faca o poza sau cand vreti sa realizati o fotografie de grup.
Articolul a fost scris de catre Iulian Sima, fotograf profesionist, pe care te invit aici sa il cunosti pe el si fotografiile din portofoliul sau.
Monopiedul il gasesti in magazinul online Camere digitale la acest link, iar pretul este unul foarte atragator,  49 Ron redus de la 99 Ron.
Selfie-stick-oana-stan-camere-digitale un dispozitiv asemanator care s-a dovedit a fi chiar folositor la intalnirea December Beauty Bloggers 
PS: nu promovez selfie-urile si nici nu sunt mare amatoare de selfie-uri, dupa cum se poate vedea pe conturile mele de Facebook si Instagram, insa sunt foarte foarte populare si toate lumea le face, mai bine sau mai rau. Deja nu mai e dubios sa tii mana intinsa ca sa incadrezi cat mai bine selfie-ul, iar selfie stick-urile incep sa fie chiar apreciate, ca un simbol al specialistului in selfie. 🙂 Asadar, sa fie selfie ! 🙂
Tu ce parere ai despre acest dispozitiv si despre selfie-uri, in general? 

Leave a Reply