Digital Divas 2015 | Best Newcomer Beauty Blog

Digital Empowerment, lait motivul editiei 2015 a Digital Divas by AVON.  Anul trecut am privit cumintica, de pe margine, cum se desfasoara acest eveniment, insa anul acesta am bucuria nu doar de fi prezenta ci si de a fi nominalizata pentru Best Newcomer Beauty Blog.  🙂

digital-divas-2015-conference-program-04
 

Digital Divas by AVON este evenimentul de referință al comunității digitale feminine din România, iar in acest an are loc pe 27 mai, la Palatul Bragadiru. Pe lângă vedetele și specialiștii online-ului din România (care nu sunt putini la numar), Digital Divas aducei o perspectivă internaționala pentru blogosfera de la noi. Anul acesta îl vom întâlni pe unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă din lume, globetrotterul Adam Katz Sinding, curatorul siteului Le 21ème.

Programul evenimentului este cat o zi de munca, de la pranz si pana tarziu in noapte. Speakerii sunt grupati pe 3 momente:  New entries in the social media hall of fame, Digital Superstars si How it’s made: fashion & beauty.  Sincer, nu cred ca ai cum sa te plictisesti! 🙂 Daca esti blogger si vrei sa participi la eveniment inca mai ai timp sa te inscrii si sa soliciti o invitatie direct de pe site-ul evenimentului.

digital-divas-2015-conference-program-01

digital-divas-2015-conference-program-02

digital-divas-2015-conference-program-03

De ce sunt incantata de acest eveniment? In primul rand pentru networking si schimb de informatii, in al doilea rand pentru a crea o legatura mult mai personala cu persoanele din blogosfera, si, cel mai important, pentru sufletul meu. 🙂  Iti recunosc inca de pe acum ca asteptari la a castiga ca Best Newcomer Beauty Blog nu am pentru ca nu am facut efoturi prea mari de a ma promova (avand in vedere ca votul publicului conteaza 50%) si pentru ca imi stiu lipsurile blogului, lipsuri la care dupa acest eveniment zic eu ca voi avea o imagine si mai clara despre cum le pot corija. 

Ne revedem cu o noua postare pe 28 mai, imediat dupa eveniment, iar pana atunci ramai aproape de efervescenta comunitate a divelor digitale powered by AVON și află toate detaliile pe www.digitaldivas.ro.

Ce parere ai despre Digital Divas? Crezi ca astfel de evenimente aduc beneficii blogosferei de beauty?

Pentru a fi la curent cu fiecare articol nou de pe site, ma poti urmari pe oricare dintre aplicatiile de socializare : Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

Leave a Reply