Digital Divas 2015 | De ce sa NU mergi la Digital Divas ?

Sa incepem cu o mica recapitulare … Digital Divas by AVON Space este evenimentul de referință al comunității digitale feminine din România, care in acest an a avut loc pe 27 mai, la Palatul Bragadiru. Pe lângă vedetele și specialiștii online-ului din România (care nu sunt putini la numar), Digital Divas doreste sa aduca si o perspectivă internaționala pentru blogosfera de la noi – globetrotterul Adam Katz Sinding, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă din lume, si Marta Lysiak, Strategic Partner Manager Youtube. 

conferinta-Digital-Divas-2015 (1)

digital-divas-2015-castogatori-gala-avon (1)

A fost pentru prima data cand am participat la evenimentul Digital Divas, dar si pentru prima data cand m-am ambitionat sa-mi inscriu blogul in competite (si bine am facut).  Am fost constiincioasa si am vrut sa bifez evenimentul de la inceput si pana la final, astfel ca au fost cel putin 9 ore pe care le-am petrecut la Palatul Bragadiru printre dive. 🙂

Digital empowerment, aceasta a fost emblema Digital Divas anul acesta si, sincer, chiar am simtit si plecat cu acest feeling de la eveniment.  M-a uimit placut amploarea evenimentului, organizarea foarte detaliata, implicarea unor persoane publice autohtone, si ,per total, desfasurarea de forte care s-a manifestat pentru  blogosfera de beauty din Romania. Nu ai cum sa nu te simti flatat la acest eveniment pentru ca celebreaza beauty blogging-ul de la nivelul de invatacel, precum e al meu, si pana la cele mai experimentate precum Andreea Raicu sau Absolutely Fabulous.

conferinta-Digital-Divas-2015 (2)
Absolutely Fabulous / the Fabulous Muses
conferinta-Digital-Divas-2015 (8)
Alexandra Usurelu
conferinta-Digital-Divas-2015 (7)
Camelia Capitanu
conferinta-Digital-Divas-2015 (6)
Antonia
conferinta-Digital-Divas-2015 (12)
Miniconcertul Antoniei inainte de Gala de premiere

Totusi, daca ai considera ca NU vrei sa mergi la Digital Divas anul viitor, iti pot veni in ajutor cu niste motive care sa-ti sustina alegerea. 🙂 Asadar, NU veni la Digital Divas daca NU vrei :

 • sa faci networking / sa solicializezi cu persoane din blogosfera si chiar si cu vedete
 • sa te simti apreciata ca blogger de beauty
 • sa te simti pretioasa intr-o atmosfera si intr-o tinuta de gala
 • sa inveti din discursurile unor oameni de valoare din online-ul romanesc
 • sa cunosti bloggeri autohtoni de succes, adevarate exemple de daruire, curaj si perseverenta
 • sa iei parte la cel mai amplu eveniment din Romania dedicat blogosferei de beauty

Acestea sunt doar ideile fulger care imi vin in minte atunci cand recapitulez rapid cele 9 ore petrecute la Digital Divas. In mod sigur, daca ai alege sa NU mergi la Digital Divas anul viitor ai rata numai lucruri frumoase si oameni minunati.

conferinta-Digital-Divas-2015 (9) Andreea Esca
conferinta-Digital-Divas-2015 (10) Alexandre Eram
conferinta-Digital-Divas-2015 (4) Maurice Munteanu
digital-divas-2015-castogatori-gala-avon (8) Special Koko & Ioana Dumitrache

conferinta-Digital-Divas-2015 (3)

Pe mine, personal, gandul ca exista un astfel de eveniment care mi-ar putea valida eforturile depuse in blogging, m-a motivat sa ma ocup mult mai sarguincios de blogul meu. Asa ca, daca ai o pasiune pentru beauty sau fashion sau daca deja ai un blog pe care il tii pe tusa, fa-ti chiar de astazi promisiunea ca te vei ocupa de aceasta pasiune. Incepe cu pasi mici, dar siguri, investestind timp si rabdare, nu fa rabat de la calitate si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Detii un blog de beauty sau de fashion? Crezi ca evenimente precum Digital Divas aduc beneficii blogosferei de beauty si fashion?

Pentru a fi la curent cu fiecare articol nou de pe site, ma poti urmari pe oricare dintre aplicatiile de socializare : Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

5 thoughts on “Digital Divas 2015 | De ce sa NU mergi la Digital Divas ?

 1. Interesant! Foarte placut de altfel si bineinteles ca oricine munceste isi doreste sa fie apreciat iar rezultatele sa nu intarzie sa apara…nu are cum sa nu te bucure o experienta de acest gen. Trebuie apreciati oamenii care au pus la punct acest eveniment!
  Felicitari! 🙂

  1. Chiar am ramas placut surprinsa de amploarea evenimentului. In mod clar devine tot mai interesant sa fii blogger si in Romania. 🙂

 2. Cred că este un eveniment frumos care răsplătește talentul și perseverența divelor din mediul online! Eu sigur vin și la anu’! 😀 Felicitări încă o dată!

  1. Mersi Iulia! Felicitari si tie! Cu siguranta voi fi la eveniment si anul viitor. Poate pana atunci ajungem sa ne si cunoastem 🙂

Leave a Reply