Cum a fost la Cosmobeauty 2016

Deja incep sa ma obisnuiesc cu 2-3 targuri de beauty pe an si nu-mi pare rau deloc. E o ocazie numai buna sa-mi refac stocurile sau sa descopar produse noi, sa cunosc branduri noi, sa fac networking si tot asa.

COSMOBEAUTY-2016-OANA-STAN

Cosmobeauty este un astfel de targ, destinat atat celor care au business in domeniul de beauty, cat si pasionatilor de machiaj si cosmetice. Anul acesta au fost 3 zile de targ care au reunit furnizori de servicii si de produse comestice, iar brandurile de machiaj care m-au atras pe mine au fost MUFE, Melkior, MaqPro, Make-up Atelier, Paris Berlin, Parisax.

cosmobeauty-2016-targ-machiaj-oana-stan (2) cosmobeauty-2016-targ-machiaj-oana-stan (5)

Organizare si locatie

Locatia Cosmobeauty a fost undeva pe Calea Rahovei, la un ballroom. Evenimentul a fost structurat in 4 sali, 3 pentru expozanti si 1 pentru workshopuri. Mi-a placut organizarea, standurile erau frumos si spatios amenajate, la intrarea in fiecare dintre sali puteai vedea programul si/sau expozantii prezenti acolo.

Poate ca MUFE, Melkior, MaqPro, Make-up Atelier, Paris Berlin, Parisax pot parea destule branduri de make-up, dar acestea sunt in general prezente la targuri si mi-ar fi placut sa vad si unele nume noi. Cosmobeauty nu este insa un targ destinat machiajului asa ca pretentiile mele nu cresc mai departe de atat.

Accesul la targ se face pe baza de bilet, 10 ron. Insa daca trimiti un sms la 0787.622.302 cu textul “particip la cosmobeauty” + numele tau, vei plati doar 5 ron.

cosmobeauty-2016-targ-machiaj-oana-stan (8) cosmobeauty-2016-targ-machiaj-oana-stan (3) cosmobeauty-2016-targ-machiaj-oana-stan (4)

Cu ce am plecat de la Cosmobeauty

Pai n-am plecat cu mana goala, dar nici o avere n-am cheltuit. 🙂 Erau foarte multe accesorii pentru manichiura si m-am pierdut printre ele. Mi-am luat o penseta cu cap curbat pe care o voi folosi la aplicarea genelor false, un set de 3 pensule cu perii mici si fermi pentru aplicarea tusului sau pentru a desena in general. Setul a fost doar 8 ron si pensulele sunt chiar de calitate.

Am trecut apoi pe la Melkior pentru ca voiam neaparat sa testez un cake eyeliner. Mi-am si cumparat unul in nuanta Prune. Melkior este un brand care se dezvolta foarte frumos, din punctul meu de vedere. Au produse de calitate si, incet, dar sigur, lanseaza produs dupa produs. Mi-a atras atentia un eyeliner alb care chiar era alb cand il aplicai, chiar si peste fard inchis la culoare.

Magazinul de Makeup a fost o prezenta notabila la targ pentru ca reunesc mai multe branduri importante – MUFE, Makeup Atelier, MaqPro, Ben Nye etc. Voi testa 2 dintre pigmentii MaqPro care arata demential si pe care la targ ii poti cumpara la oferta de 2+1 gratis.

Standul Cosmetica Verde e mereu e prezent la targuri si mereu are reduceri cu R mare. 🙂 Reducerile cred ca sunt de la 50% in sus. Ca sa-ti faci o idee mi-am luat cu 15 lei 4 produse full size – 2 sampoane, 1 balsam si 1 mist pentru par.

M-am oprit, ca de obicei, si la standul Cupio. Nu mi-am luat de data asta decat un burete Konjac (10 ron).

cosmobeauty-2016-targ-machiaj-oana-stan (1) cosmobeauty-2016-targ-machiaj-oana-stan (12) cosmobeauty-2016-targ-machiaj-oana-stan (11) cosmobeauty-2016-targ-machiaj-oana-stan (9)

cosmobeauty-2016-targ-machiaj-oana-stan (10)

La Cosmobeauty m-am simtit in largul meu, atmosfera targului a fost placuta si nici nu am plecat cu mana goala de acolo. 🙂 Tu ai fost pana acum la un targ de machiaj? Cum ti se pare targul de beauty Cosmobeauty?

  Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin 

Leave a Reply