Vrei sa fii ambasadoare Rimmel London? Concurs #Rimmel #London #Look

Rimmel London lanseaza o provocare si vrea sa descopere cel mai cool si mai inovativ #londonlook pentru a-ti oferi sansa de a deveni cunoscuta in industria de beauty.

Rimmel London te provoaca la concursul Internațional London Look impreuna cu Rita Ora.  Ambasadoare Rimmel, Rita Ora, te cauta pe tine, pasionata de beauty, al carei talent nu a fost inca descoperit. Rimmel London invita toti pasionatii de make-up sa isi dezvaluie personalitatile vibrante si aptitudinile de make-up artisti printr-un look londonez pe care sa-l imortalizeze intr-o fotografie sau intr-un video.

DSC_97372

Ce vei putea castiga ? O experienta unica in viata – aceea de a te intalni cu Rita Ora la Londra si de a lucra cu echipa ei de specialisti de la Rimmel London la studioul Youtube. Iar daca ii impresionezi pe cei de la Rimmel, vei putea deveni chiar ambasador global Rimmel si vei crea in permanenta continut online pentru brand. Suna de vis, nu?!

Cum te inscrii in concurs ? Creeaza-ti cel mai bun look londonez si incarca video-ul sau fotografia pe ro.rimmellondon.com. Fii fara grija – experienta in realizarea tutorialelor, a fotografiilor sau a materialelor pentru vlogging nu este necesara, juriul urmarind numai idei originale, stil si atitudine. Concursul Internațional Rimmel London cu Rita Ora este deschis începând cu 21 decembrie 2015, până pe 22 ianuarie 2016.

 

Sfaturile Rimmel pentru crearea materialului perfect de inscriere

Fii altfel: Intereseaza-te de look-uri create anterior, dar incearcă sa fii diferita si sa iesi in evidenta.

Stabileste o idee: Buze rosii? Make-up al ochilor inspirat de stilul londonez? Stabileste o tematica si un titlu interesant pentru a-i ajuta pe ceilalti sa iti inteleaga look-ul.

Stabileste cadrul: Gaseste locul perfect unde sa ai tot ce iti trebuie.

Lumina: Ai grija ca fata ta sa fie corect luminata pentru a observa usor detaliile machiajului.

Produsele: Lasa-i pe ceilalti sa vada ce produse Rimmel folosesti, pentru a putea sa incerce chiar ei look-ul.

Atitudinea: Lasa-ti la iveala latura relaxata si fa totul cat mai interactiv.

Editarea: Inlatura greselile sau momentele monotone pentru a-ti face video-ul mai fluid.

.

Succes! 🙂

Pentru a fi la curent cu fiecare articol nou de pe site, ma poti urmari pe oricare dintre aplicatiile de socializare  Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

Leave a Reply