Cel mai vechi test de frumusete

Imi place sa rascolesc prin toate cotloanele internetului si uneori dau peste chestii destul de bizare. De curand mi-a atras atentia un test de frumusete, Finger Trap, care a devenit viral pe internet. Iti detaliez imediat …

Treaba e foarte simpla – ai nevoie de una bucata deget aratator pe care il pozitionezi cu varful pe nas si cu baza pe barbie. Daca degetul iti atinge buzele inseamna ca indeplinesti standardele de frumusete.

finger-trap-beautiful-celebrities

De ce acest test?! Cica testul se bazeaza pe teoria 3.1, folosita de chirurgii esteticieni pentru a crea profilul perfect, care presupune ca nasul, buzele si barbia sa formeze o linie dreapta.

Se sustine, de asemenea, ca testul se bazeaza pe principii din vremea lui Leonardo Da Vinci, si ca este o abordare mai mult decat simplista a frumusetii, deci ar trebui luata mai mult in gluma. Cu siguranta, masuratorile chirurgicale care definesc formele ideale sunt cu mult mult mult mai complicate si detaliate, iar acesta nu este decat o joaca.

faces-lines-embed-_2898112a
Mi-am facut si eu testul si se pare ca sunt frumoasa. Cred si eu, la cat de mic am nasul. 🙂

Cum am mai spus si in alte articole, perfectiunea nu exista pentru ca frumusetea oamenilor tocmai in asta, in posibilitatea de a ne completa unii pe altii. Iti recomand sa citesti Mitul androginului, o fiinta de forma sferica ce cuprindea in armonie perfecta atat partea feminina cat si pe cea masculina.

Cat despre test, ia-l ca pe o joaca! Daca ar fi asa usor sa definim frumusetea am fi cu totii mult mai fericiti. 🙂

Ai incercat testul degetului aratator? La tine cum a iesit? 🙂

Leave a Reply