Bujori in obrajori | L’Occitane Pivoine Sublime

Daca as avea o gradina as planta in ea o sumedenie de bujori de toate culorile. Este una dintre cele mai gingase flori si se pare ca nu este doar frumoasa, ci are si proprietati benefice tenului si pielii corpului.

Pentru a intelege pe deplin secretele acestei flori, L’OCCITANE a creat o gama special dedicata bujorului si a pus bazele unui parteneriat exclusiv cu Jean-Luc Riviere – un cultivator pasionat, a carui familie s-a devotat cresterii acestei specii de flori de peste 160 de ani, in regiunea Drome din Franta. Inspirati de splendoarea bujorului si de ingrijirea naturala a frumusetii, acest parteneriat a condus  la crearea unei game inovatoare de perfectionare a pielii, cu extract din radacina de bujor.

oana-stan-loccitane-pivoine-sublime

Scopul gamei L’Occitane Pivoine Sublime?

Hidratare, corectarea imperfecțiunilor, reducerea porilor și a liniilor fine, care să redea tenului frumusețea naturală.

oana-stan-separator

Gama L’Occitane Pivoine Sublime cuprinde:

Ser pentru față 30ml – 174.19 lei

Cremă pentru față 50ml – 150  lei

Cremă CC pentru față 30ml –  113.23 lei

Spray hidratant pentru față 100ml –  48.39  lei

Balsam de buze 4g – 72  lei

Perfecting Loțiune Tonică 200ML – 78 lei

Perfecting Gel Demachiant 200ML  – 85 lei

Perfecting Gel Exfoliant 100ML –  115 lei

L'Occitane Pivoine Perfecting Makeup Remover L'Occitane Pivoine Perfecting Toner L'Occitane_PivoineBaume46086

Mireasma bujorilor a inspirat L’OCCITANE sa creeze si o gama pentru corp, care sa surprindă simturile si sa ingrijeasca delicat pielea. Gama Pivoine Flora cuprinde: Apă de toaletă 75ml, Ulei pentru corp 75ML, Loțiune pentru corp fresh 250ML, Gel de duș 250 ml, Lapte de corp 250 ml, Ulei de baie bifazic 250 ml, Săpun 75 g, Cremă pentru mâini 30 ml .

oana-stan-separator

Cum a fost la lansarea gamei complete L’Occitane Pivoine Sublime

.

La evenimentul L’Occitane am avut ocazia de a testa noile produse care au intregit gama Pivoine Sublime. Daca beneficiile produselor nu se pot observa instant, mirosul insa este absolut sublim si m-a impresionat instant. Mirosul natural de bujori este unul dulceag, dar proaspat, extrem de delicat si asa il vei regasi si in produsele L’Occitane.

Am si pictat, ceva ce nu se numara printre talentele mele, dar am mazgalit frumos si m-am si relaxat. 🙂 Atmosfera a fost ca de picnic provensal – soare, muzica de acordeon, limonada, macarons si nu in ultimul rand multi multi bujori.

 

Cum ti se par produsele L’Occitane? Ai incerca gama Pivoine Sublime? 

  Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin 

 

One thought on “Bujori in obrajori | L’Occitane Pivoine Sublime

Leave a Reply