Black Friday 2013: bunatati de la Makeup Shop

 Acum ca a venit si prima zapada, este oficial iarna, iar Black Friday marcheaza prima zi a perioadei de cumparaturi pentru cadourile de iarna. Americanii detin licenta la acest capitol, dar devine un obicei si pentru romani.

Black Friday 2013 mi s-a parut mai in regula decat anul trecut. Probabil ca vanzatorii au capatat curaj si si-au diversificat oferta, iar cumparatorii au mai multa incredere si antrenament in a dibui reducerele autentice.

Ce am invatat de anul trecut a fost sa ma feresc de electrocasnice si, in general, de a achiitiona ceva direct din magazin. Asa ca am vizat 3 magazine, Make-up Shop, Cosmetic Style si F64.  Punct ochi, punct lovit, caci de la fiecare am achizitionat cate ceva. 🙂

Black Friday 2013 Makeup Shop Oana Stan

La Makeup Shop reducerile au fost semnificative, iar dintr-o comanda de 279 Ron am economit 69 Ron. Asta ar insemna o reducere de aproximativ 25%, deci pot sa consider ca au facut ei cinste cu TVA-ul. 🙂 Sa va detaliez insa si ce am achizitionat de la ei:

Black Friday 2013 Makeup Shop Oana Stan Buretel Real Techniques Miracle Complexion Sponge 
DSC_8753_wmk NYX Pore Filler
Black Friday 2013 Makeup Shop Oana Stan NYX Studio Perfect Photo Primer Anti Redness
Black Friday 2013 Makeup Shop Oana Stan Truse de farduri Sleek
Black Friday 2013 Makeup Shop Oana Stan Trusa de farduri Sleek Ultra Mattes Brights
Black Friday 2013 Makeup Shop Oana Stan Trusa de farduri Sleek Lagoon
Black Friday 2013 Makeup Shop Oana Stan Trusa de farduri Sleek Oh so special

Imi face mare placere sa comand produse cosmetice de pe site-uri romanesti, iar pentru o prima comanda de aici si in conditii de Black Friday, totul a decurs minunat. Voi oferi detalii despre fiecare produs si in articole separate odata ce apuc sa lucrez mai mult cu ele.

Pe curand!

2 thoughts on “Black Friday 2013: bunatati de la Makeup Shop

    1. Exact, Diana! Stocurile au fost suficiente, iar reducerile considerabile. Mai vine un val de reduceri in jumatate de ora 🙂 Spor la cumparaturi!

Leave a Reply