Beauty Swap by Beauty Barometer (editia a IV-a)

Pasionata de machiaje si cosmetice?! Atunci vei intelege cat de frumos poate fi un eveniment la care sa faci schimb de cosmetice. 🙂

Evenimentul Beauty Swap By Beauty Barometer face parte din seria de evenimente #beautybarometerevents si este deja la a 4-a editie. Ani (Ana-Maria Tatucu aka Beauty Barometer) este “vinovata” pentru pastrarea traditiei de a-l organiza. Participand la toate editiile, pot spune ca de la o editia la alta, evenimentul este tot mai frumos organizat si tot mai bine inteles de noi, cele din lumea bloggingului de beauty si de sponsori, astfel ca il astept de fiecare data cu placere.

Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (8)

Editia a 4-a Beauty Swap by Beauty Barometer a reunit o gasca mare de 30 de bloggerite, sponsori care mai de care si o groaza de produse cosmetice si de machiaj. Ne-am adunat la salonul Beauty Studio 190 (Calea Dorobantilor 188-190), am avut un moment de tombola, ne-am reglat nivelul de energie cu batoane sanatoase de la Herbalife si cu sucuri naturale de la ProFructta dupa care am avut mana libera la schimburi de cosmetice. Ani a gandit foarte bine motto-ul evenimentului :

We blog, we swap, we have fun!

Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (1)

Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (3) Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (4)

Am reusit sa fac swap cu aproape toate produsele pe care le-am adus. Am avut de unde alege, de la produse high end si pana la pensule de machiaj. In poza de mai jos poti vedea cu ce m-am intors eu: 2 pensule Real Techniques, un sclipici absolut superb cu pompita de parfum, o baza de machiaj Golden Rose, anticearca Kiko, cateva oje, 2 primere pentru pleoape (Make-up Revolution si Urban Decay), un fond de ten Babor si cateva alte produse.

Desi de obicei n-am parte de premii la tombola, de data asta am avut noroc si am castigat de la Cosmetic Plant intreaga lor gama cu miere si laptisor de matca. Avand toate produsele din gama, le voi folosi o perioada doar pe acestea pentru a le vedea efectele asupra tenului meu. Revin, desigur, cu impresii detaliate.

Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (12)

Sponsorii evenimentului:

Herbalife, Douglas, Melkior, Flormar, Charme D‘Orient, Optima Shop, Apivita, Vectem, GUM, Ivatherm, Sephora, Paralela 45, Life Care, Profructta, B.U., Cosmetic Plant, McVitie‘s, Unique Art,  STR8.

Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (5)

Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (11)

Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (6) Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (7) Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (9) Beauty-swap-beauty-barometer-events-oana-stan (10)

Per total, editia a 4-a a Beauty Swap by Beauty Barometer a fost pe sufletul meu – un eveniment relaxant, plin de surprize, care mi-a adus zambetul pe buze dupa o zi lunga de munca. De abia astept si editiile viitoare! 🙂 Daca vrei sa citesti si despre celelalte editii Beauty Swap by Beauty Barometer, click aici: #BSBB1, #BSBB2, #BSBB3.

Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

Leave a Reply