Beauty Bloggers Meeting by Beauty Barometer

Dupa munca (nu usoara) de a intretine un blog vin si momente placute care iti rasplatesc eforturile depuse. O astfel de rasplata a fost si intalnirea din 12 noiembrie, Beauty Bloggers Meeting organizata de Beauty Barometer aka Ana-Maria Tatucu. 😉

IMG_7222

Scopul si durata vizitei?! 🙂 Fiind seara si in timpul saptamanii, oboseala si-a spus cuvantul, dar chiar si asa am petrecut cateva ore frumoase in compania fetelor, am testat produse, am dezbatut idei.

IMG_7229

Ne-am adunat la o cafenea pe care de multa vreme doream sa o vad datorita arhitecturii locatiei, InSpayer. Acolo, adunate frumos in jurul lui Ani, am vorbit de una de alta, am aflat despre un brand nou de dermatocosmetice accesibile ca pret, Vectem, am avut si cateva tombole cu premii notabile la care eu nu am avut deloc noroc (de unde si noroc dupa 9 ore de munca?!). 🙂

IMG_7235

IMG_7161

Ani nu ne-a lasat sa plecam fara sarcini de blogger si pentru asta as vrea sa ii multumesc si ei si sponsorilor: Farmec, Gerovital, Estee Lauder, Vichy, Melkior, L’Oreal, Uriage, Schwarzkopf (Henkel), Marionnaud, QI Cosmetics, Belfiore ( Gamarde şi Phyt’s Organic Makeup), Vectem, Dove, Batiste Dry Shampoo ( AdPharma), B.U şi Elmiplant ( Sarantis),  Sephora.

IMG_7168

Despre Ani ai mai citit pe blogul meu, iar daca nu ar fi bine sa stii ca ea este f activa in comunitatea de beauty blogging si, pentru mine cel putin, s-a remarcat prin caracterul sau altruist. Ne-am cunoscut la unul dintre workshopurile sale de initiere in tainele bloggingului despre care iti recomand sa citesti aici.

IMG_7211

Pentru fotografii, multumiri catre Kind of Ira

Nu uita sa treci si pe la blogurile celorlalte fete…de la fiecare poti invata ceva nou 🙂

MariaFlorinaIoanaIra, Alina, MonicaAnneDanaAnaSudessaMaria, Florina,  Stefania,  Mirabela,  Alexandra si Tavia.

Leave a Reply