apivita Queen Bee-oana-stan

Apivita Queen Bee | darul albinelor pentru tineretea tenului tau

Il tin minte si acum pe tataia cum, imbracat ca un cosmonaut, se strecura printre stupi si ingrijea de albine. Nici macar o data nu l-au intepat si de multe ori nici nu purta costumul. Mierea de salcam era preferata mea si eram innebunita dupa fagure cu miere pe care-l consideram un fel de guma de mestecat. :)

Acum folosesc mierea ca sa imi fac diverse masti pentru ten si, nu de putine ori, aleg produse cosmetice cu miere pentru a-mi ingriji pielea.

Am avut sansa sa iau parte la lansarea unei noi game de ingrijire a tenului,

APIVITA  QUEEN  BEE

pe care ti-o voi prezenta in cele ce urmeaza.

apivita Queen Bee

“Inspirati de cel mai prețios dar al albinelor – lăptișorul de matcă – și valoroasele cunoștințe din domeniul cercetării acestora, APIVITA prezintă noua gamă QUEEN BEE. Aceasta propune o abordare holistică a anti-îmbătrânirii, combinând miraculosul efect al lăptișorului de matcă grecesc încapsulat în stare proaspătă în lipozomi cu 12% ingrediente active, fără precedent, ce reface structura și funcționarea armonioasă a pielii.

Cu această gamă, APIVITA inovează încă o dată lupta împotriva îmbătrânirii, folosind formule care activează toate straturile epidermei, impulsionând procesul de întinerire al pielii – Lăptișor de matcă grecesc, extract patentat de propolis, extract din semințe de Lupin alb, Rabdosia rubescens, uleiuri esențiale 100% organice etc.”

apivita-lansare-queen-bee-palatul-ghica-oana-stan (2)

La evenimentul de lansare au fost prezenti si fondatorii Apivita, Nikos and Niki Koutsiana, care inspirati din viata albinelor si din bogatia de plante naturale din Grecia, au creat in 1979 Apivita.  Compania inca urmeaza principiile de baza pe care Nikos si Niki si le-au setat acum aproape 40 de ani, cand erau doar doi farmacisti cu o dorinta de a crea produse de ingrijire cat mai naturale.

Ca si companie, mi-au dat impresia de profesionalism, transparenta, standarde inalte de calitate, rigurozitate si atentie la detalii. Cu siguranta speech-urile lor m-au facut sa-mi schimb impresia asupra Apivita si sa vad eforturile care stau in spatele fiecarei creme create de ei si cum ca nimic nu este facut la intamplare.

De aceea, gama QUEEN BEE nu contine SILICON, PARABENI, PROPILEN GLICOL, ULEIURI MINERALE, ETANOLAMINĂ, FTALAȚI, PCM, NM, iar asta din grija pentru sanatatea pielii tale, dar si pentru sustenabilitatea mediului inconjutaror.

Gama QUEEN BEE cuprinde creme de baza, ceea ce face foarte usoara intelegerea sa si alegerea cremei care ti se potriveste:

  • Ser Holistic Anti-îmbătrânire: cu 95% ingrediente naturale, oferă instant fermitate și este pasul esențial în îngrijire
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi SPF 20/PA+++: cu 80% ingrediente naturale, îmbunătățește aspectul tuturor semnelor îmbătrânirii și protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii și a radiațiilor UVA/UVB
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură lejeră: cu 95% ingrediente naturale, potrivită pentru pielea normală și mixtă, hidratează, reface conturul feței și conferă luminozitate
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură bogată: cu 94% ingrediente naturale, destinată pielii uscate, hrănește pielea, reface conturul feței și netezește ridurile profunde
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru noapte: cu 96% ingrediente naturale, repară pielea pe timpul nopții, redându-i un aspect tânăr și regenerat
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru ochi: cu 96% ingrediente naturale, reduce semnele oboselii și a îmbătrânirii și oferă zonei ochilor un aspect odihnit și luminos.

Gama APIVITA QUEEN BEE este disponibila in farmaciile Sensiblu si in magazinul propriu APIVITA din Baneasa Shopping City.

queen-bee

sursa

Din esantionul de femei care au testat gama Queen Bee, iata care au fost beneficiile pe care acestea le-au sesizat:

88% Lifting

90% Riduri netezite

92% Fermitate

98% Luminozitate

80% Uniformizare

100% Hidratare

bee

Folosesti mierea de albine in ingrijirea tenului tau? Cum ti se pare noua gama Queen Bee de la Apivita?

  Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin 

Leave a Reply