Alternativa la clasicele carti de vizita

Unii le recomanda, altii nu, insa pentru mine cartile de vizita conteaza. Ma ajuta sa interactionez mai usor cu oameni pe care ii cunosc pentru prima data, imi dau posibilitatea sa-mi exprim creativitatea, ocupandu-ma singura de designul lor, si sunt un element al imaginii mele.

823122567379_HbPSAvb1_l
la o simpla cautare pe net vei vedea ca pana si cei faimosi au carti de vizita 

Nu sunt persoana publica, dar imi place ca atunci cand fac cunostinta cu cineva si vreau sa ma recomand sa fie intr-un mod placut. Pe la evenimentele la care am fost in ultimele luni, m-am bucurat sa vad ca tot mai multi bloggeri au carti de vizita cu blogul sau cu numele lor. Chiar daca mediul online e atat de bogat in informatii si atata timp cat  informatia este acolo sigur o poti gasi, tot cred ca la noi cartile de vizita isi au inca rostul lor.

Stampila-oana-stan-carte-vizita-blogger-iulian-sima (2)

Eu am schimbat pana acum cam vreo 4 seturi de carti de vizita (de 100 bucati). Am ales ca de fiecare data sa ma ocup singura de design, asa ca mereu au fost pe gustul meu.

Stampila-oana-stan-carte-vizita-blogger-iulian-sima (4)

Mi se intampla insa (nu de putine ori) sa imi uit cartile de vizita acasa, sa raman fara ele cand mi-e lumea mai draga, sa nu am timp sa dau comanda de un nou set sau sa astept sa imi vina comanda, si uite asa am ajuns sa imi fac o stampila…. da, stampila!… pe post de carte de vizita.

Stampila-oana-stan-carte-vizita-blogger-iulian-sima (1)

Stampila-oana-stan-carte-vizita-blogger-iulian-sima (5) foto credit: Foto Iulian Sima

 Mi-e tare draga si este si foarte practica. Am testat-o deja cand am fost la evenimentul organizat de Ana-Maria Tatucu, Beauty Swap by Beauty Barometer, si pot sa spun ca nu a trecut neremarcata. 🙂  Stampila este micuta, aprox 5 cm lungime, insa numarul de litere decide marimea stampilei – norocul meu ca am un nume scurt. 🙂 Varianta mea nu a costat foarte mult, fiind si un model de stampila de buzunar, insa preturIle pot urca destul de mult daca depasesti o anumita marime. Cel mai bine este sa te informezi direct la un centru de stampile unde iti pot propune cea mai buna solutie.

Daca folosesti carti de vizita si te gandesti sa iti faci si unele in format de stampila, da-mi de stire in comment-uri, iar cand e gata … de ce, nu? … trimite-mi chiar si poze cu ea. 🙂

Ti se pare o idee buna sa ai o stampila pe post de carte de vizita?

5 thoughts on “Alternativa la clasicele carti de vizita

    1. Alexandra, iti poti da comanda la orice magazin de stampile. Pe a mea am facut-o la un centru din interiorul magazinului Obor. Daca iti faci, sunt curioasa de rezultat 🙂

Leave a Reply