5 machiaje de seara inspirate de Antonia

Machiajul fiind un domeniu care infloreste de la an la an, avem si in Romania make-up artisti priceputi de la care ne putem inspira atunci cand suntem in pana de idei. Eu am ales-o pe Antonia sa ne serveasca drept inspiratie pentru machiajele de seara pe care le-ai putea purta in aceasta perioada a sarbatorilor.  Antonia este intr-adevar deosebit de frumoasa, dar chiar si in cazul ei machiajul este un element esential in definirea lookului sau.

PicMonkey Collage #1. Un machiaj aproape monocrom, putin fard iluminator fiind folosit doar in coltul intern si pe arcada; usor de realizat, ideal pentru ochii verzi si cei caprui. (Trusa Sleek Vintage Romance, Ruj Sleek Barely There)
 
PicMonkey Collage1 #2. Machiajul din videoclipul Marabou, pe cat de simplu pe atat de frumos. Ochii sunt accentuati doar cu eyeliner/ tus si cu gene false, iar pe  conjunctiva este aplicat un dermatograf alb/ cream. Genele false completeaza frumos acest machiaj. Daca tusul iti da emotii, ajuta-te de un obiect plat si drept pentru a trasa codita (Shadow Shields, review aici) sau deseneaz-o in creion si apoi in tus. (Gene false Red Cherry #43, tus carioca Flormar Precious Curve Eyeliner)

 

PicMonkey Collage2 #3. Un machiaj indraznet aparut in revista Unica. Daca stii sa realizezi un machiaj fumuriu, atunci adaugand si putin verde, vei ajunge la acest machiaj. Te poti juca regland intensitatea ochilor si a buzelor astfel incat machiajul sa se potriveasca trasaturilor si preferintelor tale. (Trusa Sleek Garden of Eden, Ruj Flormar LongWearing L15)
 
PicMonkey Collage3 #4. Un machiaj gen “reversed smokey eyes”, pleoapa superioara este lejer conturata, iar cea inferioara mult mai intens conturata si bine estompata. Nu este insa un machiaj pentru ochi cu o linie descendenta pentru ca va trage trasaturile fetei in jos. Pentru un efect usor bronzat al pielii poti folosi o pudra mata bronzanta si un iluminator perlat. (Trusa Sleek Oh So Special, Pudra bronzanta Sephora Sol de Rio)
 
PicMonkey Collage4 #5. Si am ajuns si la preferatul meu, un machiaj unde rujul s-ar putea sa primeasca mai multe complimente decat cea care-l poarta. 🙂 Nuanta de rosu folosita este una rece, deci va da iluzia de dinti mai albi, iar pentru un efect de buze marite poti adauga putin gloss in centrul buzelor sau poti contura extremitatile cu un lipliner mai inchis. Nota finala si de maxim efect o dau sprancenele bine conturate si genele indesite cu ajutorul aplicarii unora false. (Sleek Pout Paint Pin-up, Gene false Red Cherry #43)

 Daca ai nevoie de ajutor cu unul dintre aceste machiaje, chiar te rog sa indraznesti sa imi scrii. 🙂 Mult spor, distractie placuta si An Nou fericit! 

Leave a Reply