1, 2, Freddy’s coming for you …

Frederick Charles Krueger, copilul bastard care si-a pus in gand sa-si razbune destinul tarat nu doar pe cei vii, ci pe viata insasi. Dezgustul si invidia i-au alimentat mania lui Freddy, omorand fara mila sute de copii. Ai fi banuit ca e un ucigas in serie?! Nicicum – lucra intr-o uzina, avea o sotie si o fetita la care se intoarcea seara de seara.  Cum istoria se repeta, fetita i-a ajuns intr-un orfelinat, la fel ca si el si din vina lui. Manusa cu gheare ascutite cu care lua viata victimelor a fost descoperita de sotia lui, iar sfarsitul ei nu a intarziat sa apara. 

Ars de viu, Freddy si-a dat ce a mai ramas din sufletul lui la schimb pentru a bantui visele copiilor si nu numai……doar ca daca mureai in vis, mureai si in realitate……nu doar tresareai si oftai linistit ca e DOAR UN COSMAR.

Freddy-Krueger-Halloween-Make-up-Oana-Stan-Foto-Iulian-Sima (2)

 Asta este povestea lui Freddy Krueger. Probabil ca cine chiar a vazut filmele cu personajul bantuitor ar sti si mai bine decat mine sa-i depene firul vietii lui nefericite si cum si-a gasit “pacea” omorand in cosmaruri. 🙂

Halloween-makeup-freddy-krueger-oana-stan-foto-iulian-sima (3)

Halloween-makeup-freddy-krueger-oana-stan-foto-iulian-sima (9)

Freddy este personajul cu care deschid seria machiajelor de Halloween 2015. Este poate cel mai detaliat machiaj fantezist pe care l-am realizat pana acum, asa ca am avut si ceva ajutor.  Gheara lui Freddy a fost facuta de Iulian si tot lui ii datorez si fotografiile absolut grozave.

Ca sa le luam pe rand, gheara lui Freddy este facuta din carton, prenandez, culori siiiii multa rabdare si pricepere. Este destul de dificil de facut, dar nu imposibil.

Halloween-makeup-freddy-krueger-oana-stan-foto-iulian-sima (11)

Pentru fata, pentru efectul de piele arsa, m-am folosit de un glue gun cu baghete de silicon. Am obtinut diverse forme pe care le-am lipit apoi pe fata modelului. Inainte de a le aplica am invinetit pielea cu fard, am lipit apoi formele de silicon dupa care a urmat sange fals din belsug. 🙂

Editarea fotografiilor este minima, doar ajustari de lumina si culori ici colo. Poate ca de asta machiajul ne-a si luat cam 3 ore, am vrut ca transformarea sa fie autentica, muncita din pensula si nu din mouse.

Halloween-makeup-freddy-krueger-oana-stan-foto-iulian-sima (6)

Halloween-makeup-freddy-krueger-oana-stan-foto-iulian-sima (10)

Halloween-makeup-freddy-krueger-oana-stan-foto-iulian-sima (8)

Halloween-makeup-freddy-krueger-oana-stan-foto-iulian-sima (2)

Fotograf  |  Iulian Sima  |  www.fotoiuliansima.ro

 

Freddy-Krueger-Halloween-Make-up-Oana-Stan-Foto-Iulian-Sima (1)

Ne-am distrat enorm realizand acest personaj, sper doar sa fie bland cu noi si sa nu ne bantuie visele. Poate a invatat intre timp sa fie mai tolerant ca doar n-are 73 de ani degeaba. 🙂

Asadar….cosmarul tau care e? 🙂

si…ai observat ceasul?!  tic tac   t i c  t a c    t  i  c    t  a  c


Pentru a fi la curent cu fiecare articol nou de pe site, ma poti urmari pe oricare dintre aplicatiile de socializare: 
Pinterest | Instagram | Facebook  | Youtube | Bloglovin

One thought on “1, 2, Freddy’s coming for you …

Leave a Reply